BBQ 2016

   
Afbeelding invoegen  
 
De jaarlijkse BBQ van de Olijftak Maaseik met huldiging van haar kampioenen was ook dit jaar weer een geweldig succes.Met bijna 200 inschrijvingen werden alle verwachtingen overtroffen.Onder de bezielende leiding van haar voorzitter Jacky Creemers gesteund door een fantastisch team werd de zaal omgetoverd in een sterrenrestaurant en het sprookjesachtige podium, waar de huldiging van de diverse kampioenen plaats vond deed denken aan de Oscaruitreikingen in Hollywood mede door de prachtige sfeerbeelden en reportages !
 
Ook werden de banden weer aangehaald met " de Verbroedering " uit Ninove. Wederom waren zij met een grote delegatie aanwezig als blijk van waardering. De samenwerking tussen beide verenigingen is inmiddels uitgegroeid tot een schitterend kampioenschap tussen de leden onderling. Een uniek fenomeen in de duivensport !  Ontroerend was  de stijlvolle manier waarop afscheid werd genomen van de onlangs overleden Maurice Martens. Hij werd op gepaste wijze postuum geëerd voor zijn sportieve prestaties en de daaraan verbonden trofee werd door de kleinkinderen onder een enorm applaus met schitterende videobeelden dankbaar in ontvangst genomen. De uitgebreide BBQ was overheerlijk en iedereen genoot van een heerlijke avond in een sfeervolle ambiance.
  Afbeelding invoegen     
Het klapstuk van de avond was zoals verwacht de bonnenverkoop. Dat hiervoor veel animo bestond bleek al snel uit de biedingen op de succesvolle verkoopsite bij Pitts. Toch werden alle verwachtingen overtroffen mede door het weergaloze aanbod bij de zaalverkoop door een gedreven Gerard Cox. Veel grote melkers uit binnen- en buitenland hadden iets speciaals aangeboden voor de meest ambitieuze vereniging van de Maaskant met als uitschieters de geweldige schenkingen  van o.a. Willy Simons – Eddy Didden Danny Vagenende – Adri-Jan Hoes – Batenburg-v/d Merwe ( Pipa ) Freialdenhove en vele andere toppers.

 

Afbeelding invoegen  

Hierna barste het feest los ! Onder de muzikale klanken van een geweldige non stop live show van de schlagerzanger Phil Kevin gingen de beentjes van de vloer en de handjes de lucht in. De obers maakten overuren met als klapstuk het optreden van Jacky Creemers de zingende duivenmelker en voorzitter van de Olijftak. Het publiek ging uit zijn dak en de polonaise kende geen grenzen ! 


De Olijftak kan ook dit jaar weer terugkijken op een onvergetelijke feestavond vol hoogtepunten met als grote overwinnaar alle aanwezigen ! 
Meer Foto's klik hier