GPS voor duiven
 

Volg uw kampioenen in de vlucht

Vanaf nu kan dit live.

Wilt u weten waar vliegen de duiven op elk moment?
U kunt luisteren het geluid rond uw duiven?
Wilt u weten welke zijn uw beste duiven?
Wilt u weten waar en hoe ze obstakels op hun weg ontweken?
Wilt u de snelheid weten van uw beste duif?
Ja, ik wil!

 

Wilt u weten waar  uw duiven vliegen?
  


LEDESMA DUIF TRACKER is de unieke SMS / GPRS / GPS live tracking-apparaat voor duiven werken op basis van bestaande GSM-netwerk en de GPS-satellieten. Het kleinste gewicht en grootte, kan gemakkelijk worden gebruikt om een ​​duif te volgen. Het kan ook worden gebruikt voor andere veiligheidsredenen.

  

Niet alleen het doorgeven van de lengte-en breedtegraad coördinaten naar uw mobiele telefoon via SMS, maar ook kan de SMS antwoorden met Google map link, wanneer u op de link klikt, zal de gedetailleerde positie-informatie direct weergegeven op Google kaart. Deze lichtste apparaten ondersteunen ook op te sporen via GPRS, kan het positiegegevens transimit om tracking software tot het interval tijd ingeklemd onder GPRS op onze specifieke server www.TRACKPIGEONS.com.

 

 Specificatie

SNELHEID MODEL 12g (4 uur continu Tracking Levensduur batterij)

MIDDEN FOND Races 14g (12 uur continu Tracking Levensduur batterij - 1 dag in standby)

Fondvluchten MODEL 18g (2 Dagen Continuous Tracking Batterij levensduur - 3 dagen in stand-by)

Netwerk: GSM / GPRS

Geen software te installeren

Uniek & Kleinste en meest gevoelige GPS Tracker Duif In De Wereld

Speed ​​Alert Monitoring

Loopt over heel de wereld!
 
Hoofdlijnen

De perfecte harnas ontwikkeld tot <1 dag adaptatie voor duiven:

Met onze unieke en lichtste ontwikkeld harnas voor duiven op slechts <1gr. kunt u in staat uw duiven eenvoudig instellen op het apparaat haven met <1 dag aanpassingstijd!
 
 

Real-time lokaliseren en volgen voor de duiven:

Het kan u doorsturen van de lengte-en breedtegraad coördinaten via SMS naar uw mobiele telefoon en GPRS om onze TRACKPIGEON.com Server. Het apparaat kunt u real-time locatie te sturen. Zodra u het interval in te stellen, zal de apparaten van de locatie-informatie op basis van uw interval tijdsinstelling te sturen!

  

 Missed Call for Location informatie

U kunt om het apparaat te bellen en op te hangen na 2-3 ringen, zal het apparaat een positie-informatie antwoorden met Google map link naar uw mobiele telefoon, klikt u op de koppeling dan kan de gedetailleerde positie van uw duif op Google map vinden.

 

 Laat Locatie Direct aan mobiele telefoon

 Dit apparaat kan Google map link te ondersteunen, zal de apparaten van de sms met http-link van je duiven positie te sturen, klik op de link, en de gedetailleerde positie-informatie wordt direct weergegeven op Google kaart. Smartphone beter zou zijn.

  

 Voice Surveillance

U kunt naar de tracker belt en het apparaat zal de oproep automatisch te beantwoorden, en dan kun je in de stem en geluiden om de duif te luisteren!

  

 Geo-fence alarm

 De apparaten zullen het bericht te verzenden met geo informatie om u bij schendingen van de duif het afgebakende positie.


 STATE OF ART TECHNOLOGIE VOOR DUIVEN
 
Wilt u weten waar vliegen de duiven in elk moment?

Heeft u te luisteren het geluid rond uw duiven?
  
Wilt u weten welke zijn uw beste duiven?

Wilt u weten waar en hoe ze ontweken obstakels op hun weg?
 
Wilt u de snelheid van uw beste duif vliegt op weet?
 
Ja, ik wil!
  

Onze uitzonderlijke en unieke aanbod:

 SLECHTS 295 EURO
(Transport Inbegrepen in Europa)

 
 SEND EMAIL NAAR: info@todopalomas.com

                                  Klik hier voor de website


 
 
 Jose Ledesma de eigenaar en manager van ras ras de 'Derby Arona International One Loft' in Tenerife is het uitvoeren van uitgebreide testen met behulp van ras duiven uitgerust met zijn eigen gefabriceerde 'Pathfinder' GPS-positionering pack (zie foto) en die hij hoopt te brengen aan de de markt te zijner tijd. Al zijn bevindingen grafisch geïllustreerd door middel van kwaliteit, hoge resolutie films die kunnen worden bekeken op zijn website.